Social Pécs

Iratkozz fel a feedre, kattanás!

Twitter is van, csiripelj!

email:kulturszar@gmail.com

Címkék

Friss topikok

  • WOWBAGGER: @Aladár69: ...ha hallgattál volna...életedben nem jártál a fővárosban öcsipók.A bkv sofőrök nem ... (2010.01.09. 20:55) Kulturális buszok

Most komoly, tényleg?

Helyszínek: 48-as tér, másik nevén: a bunker

2010.01.10. 14:02

Címkék: pécs ekf 2010 48 as tér

Kezdjük a helyszíneket, már beszéltem a 48-as térről, aminek régen is voltak problémái, az egyik leginkább problémás rész, az autók voltak. Mondhat bárki bármit, egy tér nem azért van, hogy a belső részén az autók parkoljanak. Igaz a parkolókra szükség van, mert itt az egyetem jogi és közgáz kara. A térnek története van, amit nem fogok elmondani, alapvetően már lassan el lehet mondani, több hónapja készül a tér, de még mindig semmi. Hegyekben áll a föld, a munkagépek alszanak, néha látni 1-1 munkást.

Egyetlen baj lesz a térrel, azonkívül, hogy az indexhu is megírta, jellegtelen tereket csinálnak, az a fal, itt épül fel újra a Berlini-fal, bizony és ez egészen komolyan fenyegeti a közbiztonságot. Mert ott a buszmegálló, ott van az egyetem, a fiatalok menni a zipi menzára.

Mondjon bárki bármit, egy falat építeni egy tér mellé, az nem biztonságos, azonkívül tökjó WC-nek, elhiszem, hogy az építészek művészek és akarnak valami szépet alkotni. De ettől még gondolkodhatnának is, mert ez így nem igazán jó. Lesz majd térfigyelő kamera, amit a város egy másik részében néznek, miután fejbe vertek, már mindegy ám, hogy jön a rendőrség, ha észreveszik persze.

Készítettem közeli képeket, amin egyértelműen látszik a silány munka és maga a fal, nem vagyok félős, de a buszmegállóban éjjel 4 fele is érkeznek autók, kiszállnak és pár perc múlva, mennek el. Nem tudom mit csinálnak, nem is akarom tudni, de ez most majd megváltozik, vagy a térfigyelő kamerák miatt eleve nem mernek majd semmi rosszat csinálni? Majd meglátjuk, de ez így nem igazán jó.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturszar.blog.hu/api/trackback/id/tr861661109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása