Social Pécs

Iratkozz fel a feedre, kattanás!

Twitter is van, csiripelj!

email:kulturszar@gmail.com

Címkék

Friss topikok

  • WOWBAGGER: @Aladár69: ...ha hallgattál volna...életedben nem jártál a fővárosban öcsipók.A bkv sofőrök nem ... (2010.01.09. 20:55) Kulturális buszok

Most komoly, tényleg?

Egy illetékes válasza a kulturális buszokra...

2010.01.10. 10:04

Címkék: pécs közlekedés ekf 2010

Nos, nem gondoltam volna, egy illetékes válaszolt a posztomra. Nem írom le a nevét, nem másolom be a levelet, mert alapvetően normális stílusban válaszolt és nem kívánok veszekedni, mert reálisan látja a posztom és igazából csak politika lenne a dologból. Viszont pár dologra kitérnék a levélből:

  1. Azt írja a városvezetés a hibás az ilyen állapotokért, mindegy melyik pártból való, a magánszféra, akik az elmúlt pár évben azzá tették a közlekedést itt amilyen. Nos, tudtommal (ha tévednék bocs) a város is benne van a PK Zrt.-ben, tehát ha nem teljesítik az elvárásokat, akkor bizony nem kell kifizetni a számlákat. Ahogyan a Vízmű esetében tették, nem tetszett a városnak, akkor át kell venni az irányítást, ez nagyon megy Pécsnek.... ne menjünk bele, mennyire jogszerű, majd a feltehetőleg pártatlan és politikamentes bíróság eldönti.
  2. Azt írja trendi anyázni a BKV, PK Zrt és MÁV-ot, a válasz IGEN az, bizony! Mert sajnos, van mit anyázni és az emberek, mint ez a blog is, elmondhatják a véleményüket, szabadon. 
  3. A politika mindenért a hibás... nem megyek bele, van elég politikus blog.

Nincs igazság, de az is biztos, hogy nem én vagyok ezért a hibás, kifizetem azt a buszjegyet, bérletet, az első ajtón mászok fel, esőben is végigvárom a soromat, ha engem basztatnak, mert alapban kinézik belőlem, hogy lógok a buszon. Akkor joggal elvárhatom, hogy takarítsák ki a buszokat és le is írtam a véleményem, meg le is fogom. Nem csak a saját magam kedvéért, hanem ha már kulturális főváros vagyunk, akkor ne égjünk mint az állat.

Egy biztos, ma megint csináltam egy új fotót, csak a poén kedvéért, ez egy másik busz, másik járat, aminek az ablaka is össze van firkálva, ha nem megy hátra a sofőr, akkor azért kívülről az ablakot csak látja, látnia kell. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturszar.blog.hu/api/trackback/id/tr281660348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása