Social Pécs

Iratkozz fel a feedre, kattanás!

Twitter is van, csiripelj!

email:kulturszar@gmail.com

Címkék

Friss topikok

  • WOWBAGGER: @Aladár69: ...ha hallgattál volna...életedben nem jártál a fővárosban öcsipók.A bkv sofőrök nem ... (2010.01.09. 20:55) Kulturális buszok

Most komoly, tényleg?

Széchenyi tér...

2010.01.03. 18:10

Címkék: pécs ekf széchenyi tér 2010

Ahogy már írtam, a Széchenyi tér úgy ahogy van el van rontva, de továbbra sem értem, egy építési területről miért hiszik egyesek azt, hogy kész. Nem védem egyik oldalt sem, a hibákat lehet sorolni, de tegnap leírtam, a tér még nincs kész. BAMA-n megjelent egy olvasói levél, ami gyakorlatilag ugyanolyan szar mint a tér, se füle, se farka. Ha már fikázunk, akkor rendesen kell csinálni, ez így nem levél, ugyanolyan ez az olvasói levél, mint a tér, semmi értelme kb.

Elmondom én mi az alapvető gond, a régi tér jó volt, bár voltak problémák, a kövek, amikről már írtam az előzőben, azokban botladozni lehetett, de hangulata volt. Az autók álltak a tér körüli úton, ami rontotta a képet, de legalább hangulata volt. Mindenki amúgy is arra ment amerre akart, a mostani tér, meg olyan steril, de erről a kövek tehetnek. Letisztult, mondhatni minimalista, mert lesznek előbb-utóbb majd fák, meg mindenféle szökőkút, de amikor tél van, akkor olyan mint a sivatag, messze látni, de nem látni semmit. A kivitelező meg örült és büszke, hogy ennyi idő alatt, ekkora beruházásra még nem került sor, sehol Magyarországon.

BAMA olvasói levél

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kulturszar.blog.hu/api/trackback/id/tr141642509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása